Wat speelt er op het gebied van leren

Net als in andere sectoren speelt ook het personeelstekort de IT-branche parten. Nederlandse IT-bedrijven kunnen de aanhoudende (en groeiende) vraag niet bijhouden. Waar in andere branches de war on talent de voornaamste reden is voor het personeelstekort, geldt in de IT-branche ook een war on hands. Het letterlijk beschikken over voldoende handjes. Het vacatureaanbod blijft naar verwachting de komende jaren groter dan de vraag. Opvallend is dat de vraag naar medior en senior medewerkers hoog blijft, terwijl de oplossing lijkt te liggen bij het vinden van de persoon met de juiste skills in plaats van te kijken naar opleidingsniveau.

Hoe kunnen wij hierin ondersteunen

Wij helpen jullie organisatie graag door oplossingen te bieden die ervoor zorgen dat de organisatie over de benodigde (tech) skills kan beschikken: dat medewerkers zich kunnen blijven re- en upskillen, investeren in talent mogelijk maakt en medewerkers de mogelijkheden bieden om up-to-date te blijven in deze zeer snel veranderende wereld.

Onze totaaloplossing bestaat uit een high-tech leerportaal waarbij wij high touch-dienstverlening bieden. Wij nemen indien gewenst alle zaken rondom leren en ontwikkelen uit handen, zodat er in de organisatie meer tijd overblijft voor de kernactiviteiten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij voorzien je graag van vrijblijvend en eerlijk advies. Neem direct contact met ons op, download hier de Bloomville brochure of doe online de quick scan.

Benieuwd of jullie vraag aansluit op de dienstverlening van Bloomville?

Start de Quick Scan