Besparen en snel schakelen

Met hoeveel opleiders, trainers en coaches doet jouw organisatie jaarlijks zaken? Honderd? Tweehonderd? Vijfhonderd? Of heb je geen idee? Dat is niet vreemd. Voor de meeste organisaties is dit een groot vraagteken of lastig te organiseren. Je kunt veel tijd én geld besparen als je hier meer grip op krijgt. Een ander voordeel van het uit handen geven van inkoop en beheer is het snel kunnen inspelen op wensen en behoeften. Door de intensieve en laagdrempelige samenwerking en korte lijnen met onze opleidingspartners kunnen wij hieraan voldoen.

“Met het Inkoop- & Leveranciersmanagement van Bloomville profiteer je direct van onze kennis van de opleidingsmarkt en van de vakkennis van leren en ontwikkelen.”

Een goede mix van leeractiviteiten

Wij vinden het belangrijk dat onze opleidingspartners trainingen blijven doorontwikkelen, zodat deze blijvend de leervragen van jouw organisatie beantwoorden. De mix tussen traditionele leerbedrijven, nieuwe innovatieve partijen, verschillende leervormen en leermethodes benadrukt ons onderscheidend vermogen.

Het resultaat voorop

Dagelijks onderhouden wij het contact met heel opleidend Nederland. Met Inkoop- & Leveranciersmanagement richt Bloomville de administratie, de facturatie en de interne processen van jouw organisatie optimaal in. Onze werkwijze is transparant, persoonlijk en integer, waarbij het te behalen resultaat vooropstaat.

Onze voordelen nogmaals op een rij:

  • (voor) Selectie, contractering en evaluaties met opleidingspartners nemen wij uit handen;
  • Snel schakelen en inspelen op ontwikkelingen door dagelijkse contacten met onze opleidingspartners;
  • Transparant in wat we doen en hoe we samenwerken;
  • Besparen op tijd en geld door kortingen en volume bundeling;
  • Mooie mix tussen verschillende leerbedrijven, leervormen en leermethodes;
  • Altijd de best passende oplossing voor de medewerker.

Ben je net zo enthousiast als wij? We komen graag met je in contact!

We vertellen jou graag meer over onze dienstverlening in een persoonlijk gesprek

Plan een demo