Redenen voor Learning Outsourcing

Natuurlijk wil je dat de medewerkers zo goed mogelijk opgeleid zijn. Prijs-kwaliteit verhouding, de best-passende aanbieder en het liefst één aanspreekpunt voor al jouw vragen is hierbij van belang. In de praktijk blijkt vaak dat het uitzoeken van bovenstaande punten een dagtaak is. En als leren niet jouw core business is, hoe zonde is het dan als het werk van jou of jouw collega in het geding komt door de administratieve rompslomp rondom leren en opleiden? Schakel ons in. Wij zijn al jarenlang opleidingspartner voor verschillende organisaties en helpen met het creëren, optimaliseren en organiseren van de beste leeromgeving.

  • Opleidingskosten en opleidingsleveranciers onder controle;
  • Minder tijd kwijt aan het zoeken, boeken, bestellen en vergelijken van trainingen, opleidingen, examens en coaches;
  • Er is maar één systeem nodig;
  • Eén centraal aanspreekpunt voor alle vragen, voor jou én de learners;
  • Geen administratie rondom leren;
  • Medewerkers krijgen meer keuzevrijheid;
  • Meer inzicht in leerthema’s, onderwerpen en leerbehoeften.

Waarom Bloomville?
Van deelproces tot de volledige outsourcing van jouw afdeling.

Als learning partner hebben wij al jarenlange ervaring met Learning Outsourcing. Het leren en opleiden van medewerkers: dat is onze core business! Wij bieden een alles-in-één oplossing die je geld, energie en tijd bespaart. Omdat je het leren uitbesteedt, ontvang je iedere maand netjes een overzicht in de vorm van een verzamelfactuur. Zo houd je de prijs en kwaliteit van het leren en opleiden goed in de gaten.

Als het organiseren en optimaliseren van de leeromgeving niet jouw core business is, besteed dit dan uit. Zeker als het zo eenvoudig is door een learning partner in te schakelen. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.