Wanneer kies je voor Learning Outsourcing?

Het kiezen van de juiste opleiding kan lastig zijn. Er is dan ook enorm veel aanbod. En hoe kies je de juiste opleider uit honderden aanbieders? Welke leervorm past het beste bij jouw leerdoelen? En dan hebben we het nog niet eens gehad over de bijkomende administratie en factuurafhandeling. Kortom, het organiseren van leren is een uitdaging als dit niet jouw core business is.

Kies je voor learning outsourcing, dan kies je voor ontzorging, kennis, kunde en advies. Wij ondersteunen jullie zodat medewerkers de juiste opleidingskeuze kunnen maken. Dit doen wij door het (aan)bieden van onder andere kwalitatief best passend aanbod aan trainingen en opleidingen, medewerkerssupport door opleidingskundigen en het uit handen nemen van de administratie. De voortgang en registratie is inzichtelijk via het leerportaal. Wij zijn al jarenlang de onafhankelijke opleidingspartner voor verschillende organisaties en wij helpen hen met het creëren, optimaliseren en organiseren van de beste learning journey.

Wat levert het mijn organisatie op?

  • Soepel en efficiënt ingerichte learning journey voor medewerkers;
  • Opleidingskosten en opleidingsleveranciers onder controle;
  • Je bent minder tijd kwijt aan het zoeken, boeken en vergelijken van trainingen, opleidingen, examens en coaches;
  • Alles-in-één oplossing;
  • Er is één centraal aanspreekpunt voor alle vragen. Voor jou én de learners;
  • Geen (financiële) administratie meer rondom leren;
  • Medewerkers krijgen meer keuzevrijheid;
  • Er is meer inzicht in leerthema’s, onderwerpen en leerbehoeften.

Waarom Bloomville?
Wij hebben al 20 jaar ervaring met Learning Outsourcing. Met een aantal van onze opdrachtgevers werken wij zelfs al 15 jaar samen. Het leren en opleiden van medewerkers is onze core business. Wij bieden een alles-in-één oplossing wat geld, energie en tijd bespaart. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Mail naar info@bloomville.nl of bel 033-2478610.