‘De mens’ maakt ons uniek

De combinatie tussen mens en systeem is onze kracht en maakt ons uniek. Daar waar een systeem orders opvolgt, zorgen de collega’s van het Learning Service Center voor de bewaking van processen, denken wij altijd mee richting de best passende oplossing en deinzen wij niet terug voor een uitzondering. Wij ondersteunen meer dan 150.000 learners met hun opleidingsvraagstukken en is het Learning Service Center aanspreekpunt voor opleidingscoördinatoren bij onze klanten. Ons Learning Service Center werkt als verlengstuk van jouw organisatie. Door de flexibele en persoonlijke dienstverlening geven wij medewerkers het gevoel alsof zij met hun eigen L&D afdeling schakelen.

Meer kennis, minder zorgen

Door te kiezen voor Bloomville’s Anotherday met ondersteuning van het Learning Service Center, kies je voor minder administratieve rompslomp en voor meer gerichte kennis, kunde en ervaring op L&D gebied. Dat is namelijk onze core-business. Daarnaast krijg je er een paar gezellige collega’s bij, want zo noemen we jullie graag. Alsof wij onderdeel zijn van jouw organisatie, maar dan met specifieke kennis over leren en ontwikkelen.

Daarom kiezen voor het Learning Service Center!

We gaan graag met jou in gesprek om te kijken hoe onze dienstverlening het beste binnen jouw organisatie past.

Nog niet overtuigd? De voordelen nogmaals op een rij:

  • Organisatie, administratie en afhandeling van alle zaken rondom individuele aanvragen, teamaanvragen en incompany’s;
  • Toetsing van aanvragen op (klant)beleid en fiscale eisen;
  • Dedicated klantteams, dagelijks bereikbaar tussen 8.00-18.00 uur voor medewerker-support en persoonlijk opleidingsadvies;
  • Tijdbesparing op het plannen en organiseren van leren;
  • Eén maandelijkse verzamelfactuur, inclusief opleidingsoverzicht;
  • Extra: Learning Analytics en KPI rapportages als stuurinformatie.

We heten je van harte welkom om (virtueel) kennis te komen maken in ons inspirerende pand in Nijkerk. Neem gerust contact met ons op.

We vertellen jou graag meer over onze dienstverlening in een persoonlijk gesprek

Plan een demo