Totara

Bloomville is al meerdere jaren partner van Totara. Totara heeft meer dan 16 miljoen learners wereldwijd, 1800 klanten, is actief in 47 landen en verkrijgbaar in meer dan 35 talen. Dit maakt Totara één van de grootste spelers op de corporate markt van leren. Totara ontwikkelt technologieën voor werknemersbetrokkenheid, leren en prestatiebeheer die grote multinationals, overheidsinstanties en middelgrote bedrijven in staat stellen om talent en personeelservaringen op ondernemingsniveau te leveren. Het Talent Experience Platform van Totara verenigt een open source Leer Management Systeem (LMS), een gebruikersgericht Learning Xperience Platform (LXP) en een uitgebreid prestatiebeheersysteem onder een enkele en zeer aanpasbare architectuur. Organisaties als o.a. Sony, Samsung, Volvo Cars, easyJet, Pepsico, Yamaha, Western Union en Rabobank gebruiken Totara vanwege de flexibiliteit, schaalbaarheid en configureerbaarheid, om te voldoen aan een breed scala aan leerbehoeften.

SAP Successfactors

Sinds 2014 is Bloomville service partner van SAP Successfactors in Nederland. Bij diverse klanten, waaronder ABN Amro en FrieslandCampina ondersteunt Bloomville de Learning & Development afdeling met Managed Learning Services op de learning module van SAP Successfactors. Wij kennen het systeem als geen ander en zorgen voor een optimale inrichting en koppeling. Zo zorgen we ervoor dat het gebruik van SAP Successfactors bijdraagt aan een meer effectief Learning & Performance EcoSysteem. Anotherday van Bloomville maakt een realtime koppeling mogelijk tussen het leeraanbod van onze opleidingspartners en Successfactors. De oplossing is beproeft en draait naar volle tevredenheid van onze klanten. Kijk voor meer informatie op www.successfactors.com.

Cornerstone

Aan meer dan 6300 klanten wereldwijd, biedt Cornerstone een Talent Management Systeem en software aan. Cornerstone omarmt een leven lang leren en zorgt dat mens én organisatie hun potentieel zo goed mogelijk benutten. In onze samenwerking met KLM koppelen wij ons LMS met Cornerstone. KLM maakt gebruik van ons Anotherday leerportaal inclusief, een rijke en gevarieerde opleidingscatalogus. Meer informatie over Cornerstone vind je op www.cornerstoneondemand.com.

Saba

Bloomville is al sinds 2001 premier business partner van Saba. Saba heeft meer dan 2000 klanten en ruim 31 miljoen gebruikers wereldwijd. Daarnaast zijn zij actief in meer dan 195 landen en zijn de producten beschikbaar in meer dan 37 talen. Bloomville werkt o.a. voor KPN met het Learning Management Systeem van Saba. Het Saba productaanbod bestaat uit een aantal afzonderlijke en volledig integreerbare producten voor Talent Management, Learning Management, Performance Management etc. Saba software onderscheidt zich doordat het de medewerker centraal stelt en werkt met intelligente algoritmen, waardoor het systeem ook aanbevelingen doet op basis van interesses, ervaringen en ambities. Kijk voor meer informatie op www.saba.com.

We vertellen jou graag meer over onze dienstverlening in een persoonlijk gesprek

Plan een demo