Checklist en Tips – Veilig Fysiek Klassikaal Opleiden en Trainen

Op een veilige manier fysiek klassikaal trainen en opleiden? Wij ontwikkelden hiervoor dé checklist!

Met gepaste trots presenteren wij hierbij de checklist “Veilig, Fysiek, Klassikaal Opleiden en Trainen”, waaraan Bloomville in co-creatie met NRTO, Develhub, hihaho en Expert Trainers nauw samenwerkte.

Deze checklist is een praktische vertaling van het NRTO-protocol, dat is gebaseerd op de richtlijnen van het RIVM en het ‘Samen veilig doorwerken’-protocol van de Rijksoverheid. Dit met als doel om via een breed gedragen initiatief, aan Opdrachtgevers, Deelnemers, Opleidingspartners en Trainers concrete handvatten te bieden die veilige deelname aan fysieke, klassikale opleidingen en trainingen op externe locaties mogelijk maakt.

De praktische checklist is opgezet aan de hand van drie momenten: voor, tijdens en na de training of opleiding. En voor drie betrokken rollen: de Opleider/Trainer, de Deelnemer en de Accommodatie.

Een veilige fysieke klassikale training of opleiding verzorg je samen en met z’n allen. Deze checklist en tips helpen je daarbij; Checklist en Tips – Veilig Fysiek Klassikaal Opleiden en Trainen.

Namens Bloomville, NRTO, Develhub, hihaho en Expert Trainers wensen wij je een goede en veilige opleiding of training!

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Doe de check

Start