Onze diensten

Elke dag leren en ontwikkelen is zo natuurlijk als opstaan, aankleden, tanden poetsen en beginnen aan een nieuwe dag… just Anotherday! Onze totaaloplossing Anotherday bestaat uit een gepersonaliseerd Leer Management Systeem (LMS), gecombineerd met de specialistische kennis van ons Learning Service Center, inkoop- en leveranciersmanagers en (HRD/LMS) consultants. Bepaal zelf jouw mate van ontzorging.

Anotherday

Het door Bloomville ontwikkelde LMS bevat een compleet aanbod aan leervormen en bevat een geïntegreerde database met ruim 50.000 opleidingen.

Learning Service Center

Het geven van opleidingsadvies, het plannen en organiseren van incompany’s, dagdagelijkse ondersteuning voor medewerkers. Dit zijn maar een paar activiteiten waarmee ons Learning Service Center ontzorgt.

Inkoop- & Leveranciers-management

De opleidingsmarkt is breed en soms onoverzichtelijk. Bloomville neemt dit graag uit handen. Wij hebben enorme kennis van de opleidingsmarkt in huis en staan in nauw contact met al onze opleidingspartners.

Consultancy

L&D-vraagstukken leg je met een gerust hart bij ons neer. Gebruik onze brede kennis op het gebied van Learning Management Systemen, HRD en meer.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Doe de Quick Scan