Wat je kunt verwachten

Anotherday to learn

Leren en ontwikkelen is belangrijker dan ooit. Door medewerkers te faciliteren en te stimuleren om zich continu te blijven ontwikkelen, blijven ze ‘fit for the job’ en ‘fit for the future’. Een gepersonaliseerde en centrale leeromgeving die inspireert tot leren draagt hier aan bij. Door het aanreiken van een breed en gevarieerd leeraanbod, met keuze uit honderden opleidingspartners en tienduizenden trainingen, zijn medewerkers in staat om regie te nemen over hun eigen ontwikkeling en loopbaan. Op elk moment en via elk device, vinden zij alle relevante onderwerpen in een grote diversiteit aan leervormen terug in ons leerportaal.

Anotherday to develop

Een deel van de leervormen die je in ons leerportaal terugziet zijn (virtuele) klassikale trainingen, incompany trainingen, e-learnings en coaching. Alle leerpaden, onboardingstrajecten en andere leerinterventies sluiten aan op de leerbehoefte van de medewerker. Met Anotherday heeft jouw organisatie in no time een leerportaal in de look & feel die past bij jullie huisstijl. Het portaal biedt alle functionaliteiten voor zowel organisatie als medewerker om het leren te organiseren. Hiermee krijg je meer inzicht en grip op alle leeractiviteiten in jouw organisatie en kun je beter sturen op opleidingsbudget, compliancy en leerstrategie.

Anotherday to inspire

Beter sturen op opleidingsbudget, compliancy en leerstrategie doe je natuurlijk aan de hand van data, maar ook door het uitbesteden van HR/L&D taken. Wij bieden met onze Managed Learning Services (MLS) complete ontzorging aan binnen de gehele keten van leren. Wat je van MLS kunt verwachten:

  • Opleidingspartners & Leeraanbod management: wij nemen de contractering over en richten gezamenlijk de initiële catalogus in en onderhouden deze aan de hand van periodieke afstemmomenten;
  • Learning Service Center: circa 20 opleidingskundigen die medewerkers helpen met opleidingsadvies en allerhande opleidingsvragen;
  • Learning analytics: het faciliteren van inzichten door gebruik van de geïntegreerde Learning Record Store (het LRS) en het genereren van andere vormen van learning data;
  • Financiële afhandeling naar opleidingspartners: jouw organisatie ontvangt één keer per maand een complete verzamelfactuur. Hiermee heb je altijd inzicht in de opleidingskosten per medewerker, per afdeling en je hebt direct een compleet opleidingsoverzicht.
  • HRD/LMS consultancy: L&D vraagstukken leg je met een gerust hart bij ons neer.

Bloomville kijkt altijd samen met jou naar de dienstverlening die het beste bij jouw organisatie past. In welke mate je ontzorgt wilt worden kun je zelf of samen met onze kennis en expertise bepalen. Wij denken graag met je mee!

Benieuwd hoe ons leerportaal werkt in de praktijk? Lees dan hier meer over de ontzorging voor Rabobank en bekijk de bijbehorende casestudy. 

Er is óók plek voor jou! Benieuwd welke vacatures er openstaan?