Ga terug

Noor Overing – de Ruiter

Office Manager

Wat ik doe bij Bloomville:

Als Office Manager ben je de zgn. spin in het web. Ik ondersteun op diverse fronten (Directie, Sales, Marketing & Communicatie en HR) en coördineer alles van het Office en Facility, inclusief de organisatie van de diverse in- en externe events. Ik probeer altijd door de “bril” van een klant zaken te benaderen. Ik zorg er samen met het Office Team mede voor dat de interne processen van bovengenoemde afdelingen zo goed als mogelijk verlopen en op elkaar aansluiten, zodat Bloomville de kernwaarden (deskundig, innovatief, resultaat- & servicegericht) kan nakomen aan haar klanten en de Bloomvillers een prettige werkplek hebben!

Je kunt mij wakker maken voor:

Een verse fruit smoothie, een knuffel van mijn kinderen, een etentje met vrienden of een onverwachts actief uitje naar een zonnig, groen oord!

Iets grappigs over mij:

Onder intimi sta ik bekend als iemand die wat onhandig kan zijn op zijn tijd. Ik kan mij bv geregeld stoten tegen een bureau dat al jaren op dezelfde plek staat en een dag daarna denken: waar komt deze blauwe plek nu toch weer vandaan…? “Live in the moment” is dan ook erg toepasselijk voor mij.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Doe de check

Start