Wat speelt er op het gebied van leren

Onder de jeugd is het kiezen van een studierichting in de energie nog steeds niet populair. En dat terwijl jongeren wel vinden dat duurzame oplossingen op het gebied van energie de toekomst zijn. Bewustwording over de branche en de mogelijkheden die het biedt, zal op (basis)scholen al moeten beginnen om in de toekomst over voldoende personeel te beschikken.

Op dit moment is de vraag naar geschoold (technisch) personeel groot. Dit geldt voor zowel monteurs en installateurs als hoogopgeleid personeel. De sector moet bijblijven als het gaat om digitalisering, automatisering, leiderschap, installatie van nieuwe duurzame oplossingen et cetera. Bij- en omscholing is dan ook onmisbaar om als organisatie én individu wendbaar te blijven en goed voorbereid te zijn op veranderingen in de toekomst.

Hoe kunnen wij hierin ondersteunen

Wij kijken graag samen met jou(w organisatie) hoe wij invulling kunnen geven aan en een oplossing kunnen vinden voor het aanbieden van voldoende opleidings- en trainingsmogelijkheden. Het getuigt van goed werkgeverschap als medewerkers zich binnen de organisatie kunnen ontwikkelen, zowel binnen als buiten het vakgebied. Als je investeert in medewerkers, dan voorkom je dat je straks met lege handen staat. Ons leerportaal biedt hiervoor dé oplossing.

Onze afdeling inkoop- en leveranciersmanagement onderhoudt cont(r)acten met legio opleidingspartners. Wij bieden ruim beschikbaar aanbod in de voor de energiebranche kritische richtingen zoals digitalisering, automatisering en leiderschap. Hierin vinden wij het belangrijk dat zowel de opleidingspartner als de aangeboden opleidingen of trainingen bij jullie organisatie(doelen) passen en dat de prijs-kwaliteitsverhouding optimaal is. Wanneer wij jullie kennis over de markt combineren met onze jarenlange ervaring in leren en ontwikkelen, dan gaan jullie voorbereid de toekomst tegemoet. Benieuwd naar de mogelijkheden? Download hier de Bloomville brochure of neem direct contact met ons op.

Benieuwd of jullie vraag aansluit op de dienstverlening van Bloomville?

Start de Quick Scan