Wat speelt er op het gebied van leren

Waar veel organisaties tegenwoordig mee worstelen, is het vinden én behouden van de juiste mensen op de juiste plek binnen de organisatie. De War for Talent is en blijft – ook in deze branche – voor een groot deel meespelen in de richting waarop HR- en L&D-afdelingen zich naar de toekomst toe (zouden moeten) manoeuvreren.

De War for Talent is overigens niet zo kritisch als de woorden doen impliceren. Het talent waar je naar op zoek bent, bevindt zich mogelijk op dit moment al binnen de organisatie. Focus en speel daarom ook tijdig in op talenten, vaardigheden en interesses van bestaande medewerkers. Hoe kun je mensen (intern) opleiden om ze passend te maken voor functies waar (in de toekomst) gaten vallen? En hoe word je een aantrekkelijke werkgever voor toekomstig personeel?

Hoe kunnen wij hierin ondersteunen

Bloomville heeft met haar ontzorgende karakter én jarenlange inhouse kennis, een alles-onder-één-dak-oplossing voor organisaties die van leren in de organisatie prioriteit (willen) maken. Ons leerportaal geeft onder andere het juiste overzicht, inzicht én grip op waar de skills binnen de organisaties liggen en welke skills dat zijn. Daarnaast kunnen onze Learning Service Coördinatoren jouw medewerkers helpen met het vinden en boeken van de juiste training en nemen wij – indien gewenst – ook backoffice-taken uit handen. Zo blijft er binnen de organisatie genoeg tijd en ruimte over voor het richting geven aan beleid en andere kernactiviteiten.

Wil je meer informatie over Bloomville en wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen, download hier onze Bloomville brochure of neem direct contact met ons op.

Benieuwd of jullie vraag aansluit op de dienstverlening van Bloomville?

Start de Quick Scan