Totara Learn

Totara Learn is het Leer Management Systeem (LMS) dat de basis vormt van het Talent Experience platform. Via een gepersonaliseerde leeromgeving faciliteert Totara Learn diverse (online) leeractiviteiten, certificeringen en programma’s die op centrale wijze inzicht geven in de voortgang van de medewerkers. Totara Learn is schaalbaar en via de mobiele app altijd, overal en elk moment te benaderen.

Totara Engage

Totara Engage is het collaboration platform dat aansluit op Totara Learn. Het stimuleert de betrokkenheid van medewerkers om kennis en skills met elkaar te delen. Social learning en het aanbieden van gepersonaliseerde leerstof staat hierbij centraal. Sturing komt niet vanuit de organisatie, maar vanuit de medewerker. Dit kan door middel van het delen van gerichte informatiebronnen zoals documenten, podcasts, artikelen, foto’s en video’s. Ook het aanbieden van sociale interactievormen zoals liken, raten en het geven van aanbevelingen en comments, zijn onderdeel van het gebruiksvriendelijke leerervaringsplatform (LXP).

Totara Perform

Prestatiebeheer in één oogopslag. De resultaten van teams en teamleden worden door middel van slimme rapportages helder weergegeven. Totara Perform biedt 360 graden feedback tooling om op actieve wijze een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de medewerker en de prestaties van de organisatie.

We vertellen jou graag meer over onze dienstverlening in een persoonlijk gesprek

Plan een demo